Actuele voorstelling vol verrassingen, explosies en persoonsverwisselingen

De Theatertroep speelt wederom, weer of geen weer! Omdat het kan, mag én moet. Met zonder veel risico. Om alles in te halen, op te halen. Zonder het onzichtbare gevaar te ontkennen, miskennen, verkennen. Kom kijken, op veilige afstand. Kom kijken, omdat het moet en weer mag, ondanks alles, dankzij alles. Buiten is het guur, binnen staat de ventilatie op de hoogste stand.

De Rhinoceros

'De Rhinoceros' is een bizar stuk van Ionesco, passend bij deze bizarre tijd. Het gaat over een dorp waar alle mensen langzaam veranderen in neushoorns. Is het een keuze? Een ziekte? Een vloek of juist een uitweg? Verzetten of overgeven? 'De Rhinoceros' wordt aangevuld met scènes uit 'De Epidemie' van Ionesco, dat hij 50 jaar geleden schreef, maar vandaag de dag bijzonder herkenbaar is.

Twee voorstellingen voor de prijs van één

De Theatertroep speelt, i.v.m. de corona, twee voorstellingen op één avond maar... Ze spelen twee verschillende voorstellingen! Boekt u nu voor zowel 'De Rhinoceros' als 'KAAL' kaarten, dan krijgt u korting. De korting wordt automatisch verrekend wanneer u zowel kaarten voor als 'De Rhinoceros' als 'KAAL' in uw winkelmandje plaatst.

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen t/m 31 december plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waarin u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt.

Uw pauzedrankje wordt in deze periode een drankje to-go dat u vooraf bij de horeca kunt ophalen en mee kunt nemen in de zaal. Wij vragen u om u aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen, en er samen voor te zorgen dat Het Park open kan blijven. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Aanvangstijden & toegewezen zitplaats

In verband met de aangepaste zaalbezetting, spelen sommige voorstellingen twee keer op een avond. Let daarom goed op de aanvangstijd op uw ticket: deze kan afwijken van de tijden die u wellicht gewend bent. Tevens zijn sommige voorstellingen om diezelfde reden iets ingekort.

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.

Arrangementen