Let op: Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan alstublieft contact op met servicebalie@hetpark.nl.

Over Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong

De musical 'Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie' werd juichend ontvangen en veelvuldig genomineerd en onderscheiden met een Musical Award voor beste musical. In dit fictieve verhaal over de drie grote en unieke theatervedettes, Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong, volgen we hen in de aanloop naar een gezamenlijk concert dat er in het echt nooit was, maar dat we wel graag hadden willen zien.

In deze concertante versie concentreren we ons op dit concert. Bij het maakproces van de musical had het artistieke team (Lars Boom, Paul van Ewijk, Ellen Pieters en Hans Cornelissen) de grootste moeite met de keuze van de nummers: het zogenaamde ‘kill your darlings’ effect. Er was nog zoveel moois en bekends in het rijke repertoire, dat nu in deze nieuwe versie wel aan bod kan komen.

De drie actrices vertolken in character ‘hun’ grootste successen zoals 'Het is Over', 'De Minutenwals', 'Zeur niet', 'Herr Heinzelmann', 'De bokken en schapen', 'Wat heb je gedaan Daan', 'Jaloezie', 'Dobbe Dobbe Dobbe', 'Om alles', 'Lou er ligt een lijster in de la', 'De vleselijke woning', 'Er zit nog leven in de oude kat', 'We bennen op de wereld om mekaar te helpen nietwaar', 'Wat voor weer zou het zijn in Den Haag'.

Theaterparadijs  ★★★★★
“Perfectie”

Musicalsites ★★★★
“Fenomale powerhouses”

On the red carpet ★★★★
“Geweldig”

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waarin u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt.

Uw pauzedrankje wordt in deze periode een drankje to-go dat u vooraf bij de horeca kunt ophalen en mee kunt nemen in de zaal. Wij vragen u om u aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen, en er samen voor te zorgen dat Het Park open kan blijven. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Aanvangstijden & toegewezen zitplaats

In verband met de aangepaste zaalbezetting, spelen sommige voorstellingen twee keer op een avond. Let daarom goed op de aanvangstijd op uw ticket: deze kan afwijken van de tijden die u wellicht gewend bent. Tevens zijn sommige voorstellingen om diezelfde reden iets ingekort.

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.