Iedere waarheid heeft twee kanten

'De Grootste Helft' is de eerste voorstelling van nieuw productiehuis Heads and Tales; een eerlijke, ontroerende en verrassende toneelvoorstelling door Susan Visser en Eric Corton.

In 'De Grootste Helft' vallen we in het leven van een echtpaar dat elkaar niets meer te zeggen heeft, maar nog wel veel moet bespreken. Ooit spraken ze de taal van de liefde, nu lijkt het onmogelijk nog met elkaar te kunnen communiceren. Ze worstelen met een kwellende vraag: hoe vertellen ze hun puberzoon dat ze uit elkaar gaan?

Susan Visser en Eric Corton spelen het echtpaar, maar stappen ook uit hun rol om te reflecteren op de situatie. Waar in hun relatie ging het mis, en waarom? En hoe kom je er toch samen uit? Scheiden doe je immers samen. Verlaat hij haar of verlaat zij hem?

Theaterkrant
"Eric Corton en Susan Visser zijn een geloofwaardig echtpaar en wisselen als vanzelfsprekend tussen spelen en vertellen. Ook schakelen ze pijlsnel van de ene emotie naar de andere."

De Telegraaf
De Grootste Helft is herkenbaar, als een soort ‘scheiden voor dummies’ op de planken. Vol ontroering, maar zeker ook met de nodige humor, worden de vele kanten van een huwelijk op z’n eind belicht.”

Double Bill: Liefdesles en De Grootste Helft

De kracht en onmacht van liefde zijn in de voorstellingen 'Liefdesles' en 'De Grootste Helft' onderwerp van gesprek. In samenwerking met Hummelinck Stuurman Theaterproducties en Heads & Tales wordt er een double bill aangeboden. Twee voorstellingen voor €50 per persoon. Klik HIER om beide voorstellingen te bestellen.

Arrangementen

Tafel reservering na afloop voorstelling

Heerlijke streekproducten en een schitterend uitzicht