Barokke extravagantie en spektakel 

Combattimento speelt muziek uit de barokperiode. Bekende en onbekende werken uit de 17e- en 18e-eeuwse barokmuziek vormen de kern van ons repertoire en dan vooral de stijlen waarin fantasie en beweging een grote rol spelen. Samen vormen ze een hecht ensemble dat jaren heeft gewerkt en blijft werken aan een geheel eigen klank en speelwijze: energiek, vurig en stijlbewust.

Zij brengen het programma Frizzante con archi - Nederlandse muziek uit de Gouden Eeuw en bruisende Venetiaanse muziek voor strijkers met composities van Schenck, Ziani, Albinoni, Bach en Vivaldi. Het ensemble komt graag dicht bij u en wil klassieke muziek levendig en boeiend voor u maken. 

Seriekorting

U kunt de concerten van de Concertstichting Johan Messchaert ook bestellen als serie (t/m 19 september).

CJM-logo origineel.png

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen t/m 31 december plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waarin u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt.

Uw pauzedrankje wordt in deze periode een drankje to-go dat u vooraf bij de horeca kunt ophalen en mee kunt nemen in de zaal. Wij vragen u om u aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen, en er samen voor te zorgen dat Het Park open kan blijven. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.