De albumpresentatie van de nieuwe CD van Vince Kerckhaert

Vince Kerckhaert is zijn hele leven al in de ban van muziek. Na de gebruikelijke rondzwervingen van spelen in coverbands, optreden op festivals tot opnames in een studio thuis is hij een aantal jaar geleden begonnen met het schrijven van eigen nummers. Dit beviel zo goed, dat er nu een album klaar is. Een mix van pure "rock and roll" en ballads.

In de presentatie neemt hij je mee in het proces van de eerste aanraking met muziek, tot het schrijven van een eigen album. Je krijgt een idee hoe de diepste gevoelens vastgelegd kunnen worden in muziek. Voor iemand die niet gewend is om voor zijn gevoelens uit te komen, zijn de nummers op het album opvallend persoonlijk en hoewel de nummers voor iedereen een eigen betekenis kunnen hebben, zit er wel degelijk een diepere laag in van de schrijver. Tijdens de voorstelling zal hij je deelgenoot maken van de weg van emotie naar muziek.

Uiteraard worden ook alle nummers van het album live gebracht onder begeleiding van een vierkoppige band. Jay-P op gitaar, Mark Dekkers op bas, Wilkin de Vlieger op drums en Robin Eenkhoorn op toetsen.

De reguliere reserveringskosten zijn bij deze voorstelling niet van toepassing.