Café des Chansons bezorgt bij jong en oud kippenvel

De unieke combinatie van Charlotte Haesen en het Tobalita Strijkkwartet brengt schitterend Frans programma, vol klassiekers van Barbara Gainsbourg, Brel en Piaf in eigenzinnige interpretaties, maar ook eigen werk van Charlotte Haesen passeert de revue.

Het samenspel tussen de jazz zangeres Charlotte en het klassiek strijkkwartet Tobalita klinkt homogeen en het sprankelt. Als twee danspartners van verschillende disciplines vliegen ze van chansons naar chansons met zekere onbevangenheid.

Een enorme hausse aan enthousiaste reacties kwam na het optreden bij een tv-uitzending Podium Witteman waar bleek dat Café des Chansons niet langer een publiek geheim mocht blijven.

Het NRC werd overrompeld door de ‘prachtig intieme en authentieke performance’ op festival Wonderfeel. En dan hebben we het nog niet eens over Het Parool dat hun laatste twee CD's 'Café des Chansons' (eigen beheer) en 'Du bout des yeux' (Challenge Records) met vijf sterren bekroonde! In oktober 2019 kwam hun derde album 'Perles de pluie' uit op Challenge Classics.

Seriekorting

U kunt de concerten van de Concertstichting Johan Messchaert ook bestellen als serie (t/m 19 september).

CJM-logo origineel.png

Corona-aanpassingen

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom kunnen wij in augustus een beperkt aantal personen per voorstelling verwelkomen. Tevens werken wij met tijdssloten waarin u de zaal binnen kunt gaan. Daarnaast serveren wij drankjes to-go die u mee de zaal in kunt nemen. Wij vragen u om u ook aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Placering

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. U wordt door onze medewerkers in de zaal geplaceerd. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.