De kaart is waardeloos, het gezelschap geweldig…

Is het nog mogelijk? Daten zonder vooroordelen? Omdat daten een zaak is geworden van computers en apps op je telefoon, wijs je wellicht de liefde van je leven al om het minste of geringste af.

Bob en Jenny zijn bijna wanhopig. Ze proberen van alles en ze vinden die ene maar niet. Tot er een envelop op de deurmat valt waar met grote letters 'Blind Date' op gedrukt staat. In de envelop zit een ellenlange vragenlijst over de meest uiteenlopende zaken. Die dienen ze in te sturen om vervolgens enkel een plaats en een tijd te ontvangen voor hun date. Meer niet. De regels zijn simpel. Bij aanvang van de date worden de telefoons ingenomen en de twee moeten tijd met elkaar doorbrengen van het voorgerecht tot en met de koffie na afloop. Niet swipen. Niet oordelen. Maar echt iemand leren kennen.

Volg Bob en Jenny op hun allereerste date
Twee dolende en eenzame zielen die zo veel liever tegen iemand aan zouden kruipen op de bank bij een goede Netflix-serie dan weer een avond alleen te zitten. We volgen het ongemak en de gênante momenten die horen bij zo’n eerste ontmoeting.

Wordt de blind date van Bob en Jenny een succes? Is het nog mogelijk om iets te vinden wat echt is als er zoveel niet echt meer is? Is het nog mogelijk om liefde te vinden als er zoveel niet lief meer is? En zijn de types in het restaurant zomaar toevallige passanten of hebben ze meer om het lijf? 'Blind Date' is een nieuwe Nederlandse musical comedy voor iedereen die verliefd was, is, of het nog mag worden en steekt vrolijk de draak met de ongelukken en fouten van blind dates.

'Blind date' is een snelle en grappige musical, in een stijl die een must-see is voor alle Annie MG Schmidt fans. 

Recensies

Trouw
"In ‘Blind Date’ zijn de lekkere liedjes cadeautjes, die ook nog eens grandioos gezongen worden."

De Telegraaf
"Gierend ongemak bij heerlijke musicalkomedie."

Theaterkrant
"Wat een plezier spat er van de bühne bij 'Blind Date' van De Theater B.V.! Het is leuk! Het is grappig!"

Scènes 
"Alle drie spelers zijn geweldig gecast."

Zelf op een blind date?

Dat kan ook in Het Park! Opgeven kan nog tot 6 november. Lees er hier alles over.