Let op: i.v.m. de coronamaatregelen is deze voorstelling (opnieuw) verplaatst uit vorig seizoen. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl.

Toneelgrootheid Hans Croiset samen met zoon op toneel

‘Beneden de Rivieren is een stuk met tragiek en relativerende humor, verwijzingen naar de geest van Hamlets vader en Tjechovs verkwanselde Kersentuin. Een zoon staat op het punt de as van zijn vader uit te strooien, als die ineens de tuin inwandelt. Het gesprek dat volgt is een genadeloze afrekening over en weer; of misschien ook een poging tot verzoening. Ger Thijs snijdt hier het thema aan van de conflictueuze vader-zoon relatie. De vrouwen in dit verhaal komen niet op, maar zij spelen duidelijk een hoofdrol in de hoofden van de mannen. 

Hans Croiset speelt samen met zijn eigen zoon Julien in deze voorstelling die geregisseerd is door zijn vrouw Agaath Witteman, een bijzonder project dus!

Het gezelschap speelt belangeloos deze voorstelling, wat betekent dat de opbrengst van de kaartverkoop in dit (uitzonderlijke) geval volledig naar de schouwburg gaat. Wij zijn het gezelschap hier zeer dankbaar voor!

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Indien u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten (uit één huishouden komt). Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen. Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.