Let op: 13 oktober 2020 zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Deze voorstelling is van 24 oktober 2020 naar aanvankelijk 15 januari 2021 en daarna opnieuw verplaatst. De definitieve datum is 25 juni 2021. Kaarthouders zijn per e-mail geïnformeerd. Heeft u geen e-mailontvangen, dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl.

Acrobatiek, slapstcik, circus en veel humor want: lachen is gezond!

Rebels, onverschrokken, muzikaal en hilarisch. Een ongeëvenaard medicijn tegen de misère want Ashton Brothers garanderen het: Lachen is gezond!

Na het grote succes van hun zomerspektakel Ashtonia waarmee ze de afgelopen drie jaar tienduizenden mensen in Eindhoven, Apeldoorn en op Slot Zeist een unieke avond uit bezorgden en het daarop volgende jaar van stilte waren de Ashton Brothers net begonnen met het maken van een gloednieuwe show… Tot de coronacrisis de voorbereidingen abrupt tot stilstand deed komen. Maar blijven zitten en afwachten zit nu eenmaal niet in het Ashton-DNA. De show van ongeveer een uur is losjes gebaseerd op de successhow ‘Charlatans, a medicine show’ waarmee de groep 12 jaar geleden louter 5 sterrenrecensies ontving in binnen -en buitenland.

Tickets inclusief diner

De tickets inclusief diner zijn uitverkocht. U kunt wel tickets exclusief diner bestellen. Als u bij het bestellen van uw tickets niet direct een dinerkeuze kunt aangeven, dan heeft u tickets zonder diner.

Om er een complete avond uit van te maken, is deze show inclusief diner! U kunt tijdens het bestellen van uw tickets, kiezen uit drie verschillende gerechten (exclusief drankje):

  • Vegetarische lasagne met zongedroogde tomatensaus, aubergine, courgette en rucola salade
  • Indonesische nasi – saté van kipdij, spiegelei, atjar, saté saus en kroepoek
  • Fish & Chips – gefrituurde kabeljauw in een krokant jasje, friet, sla en ravigotte saus

Waar u voorafgaande aan de voorstelling precies gaat eten, blijft nog een verrassing. Wél kunnen wij u vertellen dat het verschillende restaurants op loopafstand van Het Park betreft waar wij graag mee samenwerken. Uw tafel is vanaf 19.00 uur (twee uur voor aanvang van de voorstelling) voor u gereserveerd; u hoort uiterlijk twee dagen voor uw bezoek bij welk restaurant u bent uitgenodigd.

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen t/m 31 december plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waarin u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt.

Uw pauzedrankje (inclusief in uw ticket) wordt in deze periode een drankje to-go dat u vooraf bij de horeca kunt ophalen en mee kunt nemen in de zaal. Wij vragen u om u aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen, en er samen voor te zorgen dat Het Park open kan blijven. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Aanvangstijden & toegewezen zitplaats

In verband met de aangepaste zaalbezetting, spelen sommige voorstellingen twee keer op een avond. Let daarom goed op de aanvangstijd op uw ticket: deze kan afwijken van de tijden die u wellicht gewend bent. Tevens zijn sommige voorstellingen om diezelfde reden iets ingekort.

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.

Arrangementen