Let op: i.v.m. de aanhoudende coronamaatregelen is deze voorstelling (opnieuw) verplaatst en speelt op 25 juni 2021. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl

Acrobatiek, slapstcik, circus en veel humor want: lachen is gezond!

Rebels, onverschrokken, muzikaal en hilarisch. Een ongeëvenaard medicijn tegen de misère want Ashton Brothers garanderen het: Lachen is gezond!

Na het grote succes van hun zomerspektakel Ashtonia waarmee ze de afgelopen drie jaar tienduizenden mensen in Eindhoven, Apeldoorn en op Slot Zeist een unieke avond uit bezorgden en het daarop volgende jaar van stilte waren de Ashton Brothers net begonnen met het maken van een gloednieuwe show… Tot de coronacrisis de voorbereidingen abrupt tot stilstand deed komen. Maar blijven zitten en afwachten zit nu eenmaal niet in het Ashton-DNA. De show van ongeveer een uur is losjes gebaseerd op de successhow ‘Charlatans, a medicine show’ waarmee de groep 12 jaar geleden louter 5 sterrenrecensies ontving in binnen -en buitenland.

Tickets inclusief diner

De tickets inclusief diner zijn uitverkocht. U kunt wel tickets exclusief diner bestellen. Als u bij het bestellen van uw tickets niet direct een dinerkeuze kunt aangeven, dan heeft u tickets zonder diner.

Om er een complete avond uit van te maken, is deze show inclusief diner! U kunt tijdens het bestellen van uw tickets, kiezen uit drie verschillende gerechten (exclusief drankje):

  • Vegetarische lasagne met zongedroogde tomatensaus, aubergine, courgette en rucola salade
  • Indonesische nasi – saté van kipdij, spiegelei, atjar, saté saus en kroepoek
  • Fish & Chips – gefrituurde kabeljauw in een krokant jasje, friet, sla en ravigotte saus

Waar u voorafgaande aan de voorstelling precies gaat eten, blijft nog een verrassing. Wél kunnen wij u vertellen dat het verschillende restaurants op loopafstand van Het Park betreft waar wij graag mee samenwerken. Uw tafel is vanaf 19.00 uur (twee uur voor aanvang van de voorstelling) voor u gereserveerd; u hoort uiterlijk twee dagen voor uw bezoek bij welk restaurant u bent uitgenodigd.

Aanmelden voor de kaartverkoop

Om te voorkomen dat u (opnieuw) kaarten koopt voor een voorstelling waarvan later blijkt dat deze helaas toch moeten worden verplaatst of geannuleerd, werken wij de komende tijd met 'Aanmelden voor voorstellingen'. Op deze manier koopt u niet direct kaarten maar geeft aan dat u dit wel zou willen wanneer dit mogelijk is.

1. Klik op de groene button met 'Aanmelden'.
2. Log in of maak een account aan.
Let op: als u een account aanmaakt dan adviseren wij hiervoor het e-mailadres te gebruiken waarop u normaalgesproken uw e-tickets ontvangt.
3. Geef het gewenste aantal kaarten aan (let op: dit is géén reservering)
4. Klik op 'Aanmelden' 

Op het moment dat het zeker is dat de voorstelling door kan gaan, ontvangen alle bezoekers die zich voor de voorstelling hebben aangemeld een e-mail en kunnen zij met voorrang kaarten reserveren. Let op: omdat wij van te voren niet weten wat de coronacapaciteit gaat zijn, kunnen wij niet garanderen dat alle bezoekers die zich hebben aangemeld, daadwerkelijk kaarten kunnen reserveren want vol=vol.

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waardoor u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.

Arrangementen

Borrelbox to go voor 2 personen

Een Zoete of Zilte Borrelbox die u mee mag nemen de zaal in