Let op: Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 19-20. Huidige bezoekers zijn via een e-mail op de hoogte gebracht. Heeft u kaarten gekocht maar geen e-mail ontvangen, dan kunt u contact opnemen met servicebalie@hetpark.nl. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor deze nieuwe datum. De voorstelling zal weer normaal geplaceerd worden, mits dit toegestaan is vanuit het RIVM.

Wereldwijd de favoriete familiemusical

Annie, het stoere weesmeisje met de rode krullen keert terug in de theaters en ze is sterker dan ooit. De wereldberoemde musical met onvergetelijke hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s The Hard-Knock Life’ verovert al sinds 1977 de harten van jong en oud.

Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan. Dankzij miljardair Oliver Warbucks krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.

NRC Handelsblad★★★★
"Je bladert vrolijk van het ene kleurrijke tafereel naar het volgende, terwijl Annie het weeshuis van de verschrikkelijke Miss Hannigan (een sublieme rol van Willemijn Verkaik) verlaat om bij een miljonair (een eveneens fantastisch spelende Edwin Jonker) te gaan wonen."

De Volkskrant★★★★
"Willemijn Verkaik zet juffrouw Hannigan komisch neer als een seksueel gefrustreerde alcoholist, en kan in het lied Meidentroep ook nog haar weergaloze zang laten horen. Wie ook opvalt is Sjoerd Spruyt met zijn grappige optreden als Rooster, juffrouw Hannigans louche broer."