Ruimte avontuur in de nacht

Bedtijd. Tanden poetsen, verhaaltje lezen, een laatste kus. En dan … gaat het licht uit. Welke avonturen wachten op je in de dromen van vannacht? De slaapkamer ontpopt zich tot een spectaculair lanceringsplatform. Twee ruimtereizigers maken zich klaar voor de lancering. Drie, twee, één… Daar gaan ze!

‘2021: Een Ruimtereis’ is voor iedereen die nog weet óf juist vergeten is hoeveel durf ervoor nodig is om in slaap te vallen. Om in het donker te stappen en niet te weten wat er gaat komen. Geniet met het hele gezin van buitenaardse humor, gewichtloze dromen en live gemaakte geluidseffecten. ‘2021: Een Ruimtereis’ is ode aan verbeeldingskracht en moed en laat niemand onberoerd.

Uitverkocht? Wachtlijst!

Voor de voorstellingen t/m december, gaan wij vooralsnog uit van een aangepaste zaalcapaciteit. De vooruitzichten zijn echter positief dus als een voorstelling vol is, adviseren wij u vooral om zich in te schrijven voor de wachtlijst! Zodra de maatregelen aangepast of opgeheven worden, brengen wij u als eerste op de hoogte wanneer er weer kaarten beschikbaar zijn.

Corona informatie

Het Park richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Indien u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten (uit één huishouden komt). Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen. Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.