Nostalgische avond met Maaike, Ruud en Tony

Na de twee succesvolle tours van 'Weet je nog wel, tijdloze liedjes' en 'Weet je nog wel 2', een koffer vol liedjes, gaan Maaike Widdershoven, Ruud Bos en Tony Neef weer de theaters in met 'Weet je nog wel.. toen was geluk heel gewoon!'

Een speciaal gemaakt programma om iedereen een hart onder de riem te steken. In deze heftige tijden is het fijn om even alles om je heen te vergeten en weg te dromen of mee te deinen op de meest ontroerende, grappige en herkenbare liedjes die dit trio voor het voetlicht heeft gebracht. Alsof ze bij u in de huiskamer komen spelen en zingen, intiem, knus en dichtbij. Want daar verlangen we op dit moment meer dan ooit naar!

Met de onnavolgbare anekdotes en liedjes van Ruud Bos zelf, maar denk vooral aan titels als ‘Vluchten kan niet meer’ (Annie M.G. Schmidt/Harry Bannink), ‘Mag ik dan bij jou’ (Claudia de Breij), ‘Liefde van later’ (Jacques Brel), ‘Dobbe dobbe dobbe’ (Guus Vleugel/Joop Stokkermans), ‘Zusters Karamazov’ (Drs. P ), ‘Josefien’ (Friso Wiegersma/Wim Sonneveld), ‘Zing vecht huil bid Lach werk en bewonder’ (Ramses Shaffy) en nog veel meer moois wat het Nederlands cultureel erfgoed heeft voortgebracht.

Maaike, Tony en Ruud kunnen niet wachten om u weer te zien in het theater en u mee te nemen op reis langs de prachtige Nederlandse liedjes. En u gaat op vleugels weer naar huis, opgeladen en vol goede zin!

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waardoor u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.