Het Park is dé toonaangevende culturele instelling voor Hoorn en West-Friesland, met twee theaterzalen, bijbehorende foyers en twee vergaderzalen. Het culturele aanbod is breed en gevarieerd: jaarlijks trekken ca. 260 voorstellingen ruim 95.000 bezoekers. Daarnaast vinden er geregeld zakelijke evenementen, culturele verhuringen, congressen en vergaderingen plaats.

Dit is wat wij vragen

Je kerntaken zijn:
- Leidinggeven aan de commerciële afdeling bestaande uit een senior marketeer, twee junior marketeers, traffic medewerker en vier servicebalie medewerkers;
- Uitvoeren van het overall marketing- en communicatiebeleid met als doel publiek enthousiasmeren en verbinden aan de organisatie;
- Analyseren van data en rapporteren aan directie en managementteam;
- Beheren van het budget van de commerciële afdeling;
- Assistentie in relatiebeheer met o.a. collega-instellingen.

Wij zoeken iemand met:
- Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
- Focus en het goed overzicht kunnen houden, delegeren van taken, motiveren en begeleiden van teamleden;
- Een creatieve, nieuwsgierige en analytische mindset;
- Uitstekende communicatieve- en schrijfvaardigheden.

Dit is wat je krijgt

Een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving. Werktijden en werklocatie zijn in overleg en flexibel in te delen. Je werkt samen met een enthousiast team marketing, servicebalie, programmering en houdt nauw contact met directie. Het betreft een tijdelijke aanstelling van 2 maanden voor 16-24 uur. De functie kan zowel op tijdelijk contract als op freelance basis worden ingevuld. 

Ben je enthousiast?
Stuur een mail, brief of video met motivatie en CV t.a.v. Cynthia Dekker (huidige Hoofd Commerciele afdeling/ Marketing & Communicatie) naar cynthia@hetpark.nl. Doe dat vóór 17 april 2023. Meer info gewenst? Laat dat weten via de mail.