Werkzaamheden ervaren medewerker horeca

Voor de horeca en de verhuringen van Schouwburg Het Park in Hoorn zijn wij op zoek naar een ervaren, enthousiaste medewerker horeca die affiniteit heeft met het theater. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en zorgt ervoor dat het de gasten gedurende de verhuringen/evenementen/voorstellingen aan niets ontbreekt. Je bent flexibel en probeert de gasten zo goed mogelijk van dienst te zijn bij al hun wensen. Het werk is zeer afwisselend en omvat alle zaken van het treffen van voorbereidingen van bijeenkomsten waaronder het bouwen en klaarzetten van de zalen, het verzorgen van de gasten gedurende een bijeenkomst, het verzorgen van de horeca rondom een voorstelling tot het opruimen na afloop.

Solliciteren op de vacature (geen sluitingsdatum)

Ben jij flexibel, enthousiast, verrassend, heb je oog voor detail en wil jij deel uitmaken van ons hardwerkende en gezellige team? Mail dan je sollicitatiebrief en cv naar personeelszaken@hetpark.nl t.a.v. Dorine van den Breul.

Heb je nog vragen? Je kan altijd contact opnemen met ons hoofd horeca en publieksservices D. Monsma via horeca@hetpark.nl .