Wordt jij onze stagiair(e) Servicemedeweker m/v?

Schouwburg en Congrescentrum Het Park is een groot, regionaal theater met twee theaterzalen. Naar verwachting programmeren we komend theaterseizoen ruim 250 voorstellingen. Wij zoeken een representatieve en spontane stagiair(e). Je hebt affiniteit met podiumkunsten, beheerst de Nederlandse taal goed en bent servicegericht. Je volgt een opleiding op het gebied van marketing, communicatie, service/dienstverlening op MBO niveau. Je bent stressbestendig, proactief, klantgericht en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Verder is het een pré als je overweg kunt met Photoshop.

Werzaamheden stage

Werkzaamheden bestaan onder andere uit het te woord staan van onze bezoekers aan de balie, telefoon of via de e-mail. Je zorgt ervoor dat de balie er netjes uitziet en voorziet deze van promotiemateriaal. Je assisteert de marketing & communicatie medewerkers als het gaat om interne communicatiemiddelen en het onderhouden van de website. Je bent 3 tot 5 dagen per week beschikbaar en werkt op kantoor. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de situatie op dat moment.

Wat bieden wij

Wij bieden een leerzame, afwisselende en dynamische stageplek vanaf 1 september 2021 met ruimte voor je eigen ontwikkeling. Je gaat samenwerken met een enthousiast en divers team van collega’s. Je krijgt ervaring in het werken voor een theater en het servicegericht handelen richting bezoekers en zakelijke klanten. Indeling, aanvang en duur van de stage kan altijd in overleg met ons.

Solliciteren op de stage

Je interesse in deze stage kun je kenbaar maken door je motivatie en cv uiterlijk 1 juni 2021 te sturen naar inge@hetpark.nl t.a.v. Inge Gorres-Smit o.v.v. ‘Stage Servicemedewerker en assistent marketing’.