Wordt jij onze stagiair(e) Marketing & Communicatie m/v?

Schouwburg en Congrescentrum Het Park is een groot, regionaal theater met twee theaterzalen. Naar verwachting programmeren we komend theaterseizoen ruim 250 voorstellingen. Wij zoeken een enthousiaste stagiair(e) met basiskennis van de nieuwste marketingmethodieken en communicatiekanalen. Je hebt affiniteit met podiumkunsten, beheerst de Nederlandse taal goed en beschikt over een vlotte (digitale) pen. Je volgt een opleiding op het gebied van marketing, communicatie en/of nieuwe media op MBO / HBO of WO niveau. Je bent stressbestendig, proactief, klantgericht en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Verder is het een pré als je al goed overweg kunt met Photoshop.

Werkzaamheden stage

Werkzaamheden bestaan onder andere uit het levendig houden van onze social media en het optimaliseren van onze website. Samen met jou ontwikkelen we (online) campagnes en ondersteun je ons op het gebied van productie tijdens voorstellingen en events. Je bent 3 tot 5 dagen per week beschikbaar en werkt op kantoor en/of thuis. Dit alles is afhankelijk van de situatie op dat moment.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leerzame, afwisselende en dynamische stageplek vanaf 1 september 2021, met ruimte voor je eigen ontwikkeling. Je gaat samenwerken met een enthousiast team van collega’s. Je krijgt ervaring in het werken voor een theater en bouwt zodoende aan een goed netwerk. Indeling, aanvang en duur van de stage kan altijd in overleg.

Solliciteren op de stage

Je interesse in deze stage kun je kenbaar maken door je motivatie en cv uiterlijk 6 juli 2021 te sturen naar marjolein@hetpark.nl t.a.v. Marjolein Mol o.v.v. ‘Stage Marketing & Communicatie’.