Solliciteer direct!

Schouwburg en Congrescentrum Het Park is één van de grootste regionale theaters van Nederland met twee theaterzalen en jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers en 260 voorstellingen. Of je nu houdt van cabaret, muziek, toneel, dans of musical. Bij Het Park ben je welkom!  
 
Het Park heeft een geweldige werkplek aan het Hoornse Hop (Markermeer) in Hoorn. We zijn een gastvrij gewaardeerd (regionaal) theater en zoeken cultuurliefhebbers, die servicegericht zijn en streven naar een optimale (theater)beleving voor iedere bezoeker. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan de onderstaande vacatures en schroom niet te solliciteren!

Horeca medewerker

Werken in het leukste theater met het mooiste uitzicht van Nederland? Kom maar op!
Wij zoeken ervaren horeca medewerkers voor werkzaamheden vooral ’s avonds en in de weekenden maar eventueel ook voor overdag.

Taakomschrijving horeca medewerkers

Voor de horeca van Foyer Het Park zijn wij op zoek naar ervaren enthousiaste medewerkers voor minimaal 3 diensten per week. Je werkt vooral ’s avonds en in de weekenden, maar hopen dat je eventueel ook overdag beschikbaar bent. Wij zoeken horeca-kanjers die affiniteit hebben met het theater. Onze diensten zijn met name tussen 19.00 - 00.00 uur en dus goed te combineren met een gezin, sport of andere bezigheden.

Aantoonbaar relevante werkervaring is vereist.

Reageren

Ben je geïnteresseerd en ben je minimaal 3 diensten per week beschikbaar? Wil je meewerken aan een mooie voorstelling en een leuk avondje uit? Mail je sollicitatiebrief en cv dan uiterlijk vóór  1 februari 2020 naar personeelszaken@hetpark.nl t.a.v. Dorine van den Breul.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld