Magie van het theater

Wilt u staan op de plek waar vele grote artiesten u voor gingen: het toneel van Het Park? Laat u door één van onze rondleiders meenemen achter de schermen van ons theater. Tijdens een rondleiding ontdekt u ons prachtige gebouw en neemt u een kijkje achter de deuren die normaal gesproken gesloten blijven. Bijzondere plekken backstage zoals de artiestenfoyer, kleedkamers, het zijtoneel, de gangen rondom het toneel, de orkestbak en natuurlijk het grote podium waar artiesten als Youp van 't Hek, Jochem Myjer en Brigitte Kaandorp hebben gestaan. Daarnaast leert u de geschiedenis van Schouwburg Het Park kennen. 

In Het Park worden verschillende rondleidingen gegeven: openbare rondleidingen tijdens jaarlijkse evenementen als het Theaterweekend en Cultuurweekend Hoorn, speciale rondleidingen voor groepen en bedrijven en (gratis) rondleidingen voor basisscholen, middelbare scholen en MBO.  

Groepen vanaf 10 personen zijn van harte welkom om een kijkje achter de schermen te nemen.  

  • Rondleidingen vanaf 15 personen inclusief koffie en gebak - €10 per persoon

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van de servicebalie via 0229-291000 of per email servicebalie@hetpark.nl.