Voorstellingstips

Schouwburg Het Park heeft vele voorstellingstips voor jongeren. Deze voorstellingen zijn ook geschikt voor het Voortgezet Onderwijs (VO) en Middelbaar Beroepsonderwijs (MBO), met name voor vakken als Culturele Kunstzinnige Vorming (CKV), Maatschappijleer, Burgerschap, Geschiedenis en Nederlands. 

Schoolvoorstellingen voor het Primair Onderwijs worden samen met de Blauwe Schuit geprogrammeerd. Meer informatie voor voorstellingen en culturele activiteiten voor het Primair Onderwijs (basisschool) kunt u vinden op de Cultuurmarktplaats van de Blauwe Schuit. 

CKV Nieuwsbrief 

Iedere maand wordt er een educatie nieuwsbrief gestuurd voor de docenten in het (CKV) onderwijs. Deze nieuwsbrief staat boordevol inspiratie, tips voor voorstellingen en mogelijkheden voor in de les (Burgerschap, Maatschappijleer, Nederlands, Geschiedenis e.a.), workshops, inleidingen en nagesprekken. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Cynthia Dekker via cynthia@hetpark.nl 

CKV en Jongerenvoorstellingen middag 

Ieder seizoen organiseert Schouwburg Het Park een bijeenkomst voor docenten uit het Voortgezet Onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs. Tijdens de bijeenkomst wordt de nieuwe programmering gepresenteerd en de mogelijkheden voor educatie uitgelegd. Een netwerkmiddag, waarin theater, cultuureducatie en inspiratie voorop staat.