Samenwerken aan een optimaal cultureel klimaat

Schouwburg en Congrescentrum Het Park werkt samen met diverse (zakelijke) partners om te streven naar een optimaal cultureel klimaat in de regio West-Friesland.

Gemeente Hoorn

Schouwburg en Congrescentrum Het Park ontvangt jaarlijks een subsidie van de gemeente Hoorn. 

Rabobank West-Friesland

Zoals u wellicht weet is Rabobank West-Friesland trotse hoofdsponsor van Schouwburg en Congrescentrum Het Park. De Rabobank ondersteunt de ambitie van Het Park om cultuur toegankelijk te maken voor iedereen. 

Rabobank Coöperatiefonds

De sponsoring gaat verder dan alleen een logo op de tickets of het organiseren van relatie-evenementen. Tom van Roon, directeur bedrijven, zegt hierover: “De Rabobank is een coöperatieve bank die iets wil toevoegen aan de regio. Vanuit dansscholen, musicalverenigingen, maar ook het Noord-Hollands Ouderen Orkest en het Westfries Mannenkoor is veel behoefte om jaarlijks een professionele voorstelling te geven in Het Park.” 

Het afgelopen jaar hebben vele verenigingen gebruik kunnen maken van een bijdrage uit het fonds. Het Park en de Rabobank hebben daarom besloten de bijdragen ook beschikbaar te maken voor scholen. Zij kunnen op deze manier makkelijker bij een presentatie van een projectweek of een eindmusical gebruik maken van de professionele faciliteiten van Het Park.

Rabobank Coöperatiefonds helpt culturele verenigingen en scholen met een financiële bijdrage voor hun uitvoering of voorstelling in Het Park.

Kijk voor het aanvragen op de website van de Rabobank.

Abovo Media

Succesvol reclame en mediabureau Abovo Media uit Hoorn draagt de podiumkunsten in de regio een warm hart toe en is daardoor ook sponsor van Schouwburg en Congrescentrum Het Park.