Er gaat iets heel moois gebeuren...

Het nieuwe theaterseizoen gaat eindelijk van start! Vanaf september staat Het park weer vol met verschillende artiesten en voorstelling en er is voor ieder wat wils.

Cabaret

2.jpg

Lach mee met de leukste cabaretvoorstellingen met o.a. Daniël Arends, Nienke Plas, Lenette van Dongen en Stefano Keizers. Bekijk hier het gehele cabaretprogramma.

Theaterconcert
1.jpg

Dans en zing mee met de mooiste theaterconcerten met o.a. de Dolly DotsThe Kik, Nielson en Ilse DeLange. Bekijk hier alle theaterconcerten. 

Jeugd en Familie

Ontwerp zonder titel (4).jpg

Geniet met je (klein)kinderen van alle leeftijden van voorstellingen zoals Kruimeltje (6+), Kleuter Pop met Monique Smit (2+), Kikker is Verliefd (3+) en De regels van Floor (8+). Bekijk hier alle Jeugd en Familie voorstellingen.

Musical

Ontwerp zonder titel (6).jpg

Van de oude klassiekers die iedereen kent tot nieuwe musicals, bezoek dit jaar naar musicals als Charlie and the Chocolate Factory, Checkpoint Charlie, Grease en Before After. Bekijk hier alle musicals.

Show

Ontwerp zonder titel (7).jpg

Met spectaculaire shows voor jong en oud! Met o.a. Snowponies van Alex Klaasen, Moederdag van Willie Wartaal en En Route van Fred van Leer. Bekijk hier alle shows.

Infotainment

Ontwerp zonder titel (8).jpg

Ook dit jaar hebben wij weer de leukste voorstelling die zowel leuk als leerzaam zijn. Kom bijvoorbeeld naar DAMN, HONEY of naar de Formule 1 Show deel 2. Bekijk hier alle infotainment voorstellingen.

Toneel

Ontwerp zonder titel (5).jpg

Van thrillerkomedies tot drama's, beleef het in Het Park met toneelstukken als Girls & Boys met Hadewych Minis, Hoog Spel, Familiespel en Nu ik je zie. Bekijk hier alle toneelstukken.