We kennen Netflix natuurlijk allemaal wel, maar heeft u wel eens gehoord van Theaterflix of Harrieflix? Via deze platformen zijn veel voorstellingen te zien, maar in deze quarantaineperiode komen veel gezelschappen/artiesten met andere toffe intiatieven om theater bij u thuis te brengen! Neem snel een kijkje.

Netflix

Waarschijnlijk heeft u Netflix al helemaal uitgespeeld, maar wist u dat er ook een heleboel voorstellingen van de beste cabaretiers van Nederland op Netflix te zien zijn? Denk aan Patrick Laureij, Ronald Goedemondt, Najib Amhali en nog veel meer.

Ook zijn er veel musicals te zien via Netflix. Kijk hier.

Goed voor weer een hele week vertier!

Theaterflix

Theaterflix is een on demand platform waar iedereen kan genieten van de voorstellingen die op het toneel verschenen. Door je te registreren als abonnee, krijg je toegang tot het volledige aanbod van voorstellingen maar er zijn ook gratis voorstellingen te zien zonder abonnement.

Afbeeldingsresultaat voor theaterflix

Harrieflix

Voor slechts 99 cent kun je een van zijn voorstellingen bekijken. Op Harrieflix staan momenteel vijf verschillende kluchten: Harrie Let Op de Kleintjes, Harrie Babba, Harrie En Twee Meesters, De BonBon Fabriek, en Kantje Boord.

De voorstellingen vindt u via pretpakhuis.nl/videohuur. 

Jon van Eerd opent Harrieflix met vijf eigen voorstellingen

Berichten uit de bunker

Collectief Het Paradijs toont vanaf maandag elke dag om 20:30 uur Berichten uit de bunker: een eclectisch sketchprogramma op basis van samenwerkingen en actualiteiten van die dag, opgenomen vanuit Theater Bellevue in Amsterdam.

Betty Asfalt Radio Oranje

Vanuit het Betty Asfalt Complex in Amsterdam publiceert Paul Haenen dagelijks Radio Oranje op het eigen digitale kanaal bettyasfalt.tv. Haenen nodigt artiesten uit om een korte bijdrage te komen doen en hoopt op die manier een soort online open podium te bieden.

Afbeeldingsresultaat voor betty asfalt tv