Zin om u te zien!

Schouwburg Het Park doet voor het zevende jaar mee aan het Nationaal Theaterweekend!  Van 27 t/m 29 januari ademt heel Nederland theater.

Het Park viert dit met verrassende voorstellingen én leuke gratis activiteiten. Het Theaterweekend vindt plaats in meer dan 80 theaters in Nederland, waaronder in Het Park in Hoorn. Met wie gaat u een mooie voorstelling ontdekken?

Voorstellingen voor €14,50*

Voor voorstellingen tijdens het Nationale Theaterweekend betaalt u een speciale theaterweekendprijs van €14,50 per kaart. Zo kunt u uw vrienden en familie nog makkelijker overtuigen van uw liefde voor theater. 

Open huis

Op zaterdag 28 januari opent Het Park weer haar deuren voor een open huis. Een hele dag met leuke (gratis) activiteiten, rondleidingen en meer! Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie en het programma van deze leuke dag.

Programma Nationaal Theaterweekend in Het Park

In onze nieuwsbrief maken we wekelijks een nieuwe voorstelling bekend waar u tijdens het Nationaal Theaterweekend voor €14,50 heen kunt. Schrijf u hiervoor in door op deze pagina naar beneden te scrollen en uw emailadres achter te laten. Wilt u nu de beste plaatse kiezen en wilt u niet wachten tot de voorstellingen bekend worden gemaakt? Kies dan hieronder voor de voorstelling waar u naartoe wilt:

Vrijdag 27 januari 20.15 uur - Sun Records - The Concert

Vrijdag 27 januari 20.30 uur - Bovenste Knoopje Open - Liftmuziek

Zaterdag 28 januari 20.15 uur - Huisvrouwen bestaan niet

Zaterdag 28 januari 20.30 uur - De Dansers - Hold Your Horses

Zondag 29 januari 14.00 uur - Magic Unlimited (6+)

*Let op: kaarten zijn exclusief reserveringskosten. Het is niet mogelijk om de kaarten van het Nationaal Theaterweekend te ruilen / terug te brengen en er wordt geen restitutie verleend op de gekochte kaarten.