Zin om u te zien!

Schouwburg Het Park doet voor het zevende jaar mee aan het Nationaal Theaterweekend! Van 27 t/m 29 januari ademt heel Nederland theater.

Het Park viert dit met verrassende voorstellingen én leuke gratis activiteiten. Het Theaterweekend vindt plaats in meer dan 80 theaters in Nederland, waaronder in Het Park in Hoorn. Met wie gaat u een mooie voorstelling ontdekken?

Voorstellingen voor €14,50*

Voor voorstellingen tijdens het Nationale Theaterweekend betaalt u een speciale theaterweekendprijs van €14,50 per kaart incl. drankje en garderobe. Zo kunt u uw vrienden en familie nog makkelijker overtuigen van uw liefde voor theater. 

Open Huis: Your Stage - Colour Edition

Bekijk hier de after movie van Het Open huis 2023! 

Op zaterdag 28 januari opent Het Park weer haar deuren voor een open huis (met gratis entree). Pak uw podium en ga op de foto in één van onze speciaal gebouwde theatrale (instagramwaardige) sets tijdens de 'Your Stage Fototour'. Eerst uw fotokunsten even oppoetsen? Dat kan via de workshop 'Fotograferen met uw smartphone'. Dompel u letterlijk onder in een kleurrijke wereld in de zonnige 'Tropicana foyer' of geniet van een overheerlijke roze suikerspin, smoothie of hotdog. Eén ding is zeker, tijdens deze speciale, kleurrijke editie van het Open Huis valt er genoeg te beleven, dus zet 28 januari alvast in uw agenda!

Aniek - voorkant flyer Nationaal Theaterweekend.jpg

Winactie

Deel op zaterdag 28 of zondag 29 januari jouw foto van het Open Huis en win 2 kaarten voor de voorstelling van Grease in oktober 2023! Plaats uw foto op Facebook of Instagram met de hashtag #yourstage en tag Het Park. De winnaar wordt in de week daarop persoonlijk door ons benaderd.

Algemene after movie Nationaal theaterweekend 2023

Programma Nationaal Theaterweekend in Het Park

Vrijdag 27 januari 20.15 uur - Sun Records - The Concert (laatste kaarten)
Incl. spetterende afterparty door de Amsterdamse Indie-pop singer/songwriter Sophie van Hasselt in de foyer

Vrijdag 27 januari 20.30 uur - Bovenste Knoopje Open - Liftmuziek

Zaterdag 28 januari 20.15 uur - Huisvrouwen bestaan niet- première (uitverkocht)
Incl. afterparty door DJ Dennis in de foyer

Zaterdag 28 januari 20.30 uur - De Dansers - Hold Your Horses

Zondag 29 januari 14.00 uur - Magic Unlimited (6+) incl. gezellige kidsmiddag (uitverkocht)

*Let op: kaarten zijn exclusief reserveringskosten. Het is niet mogelijk om de kaarten van het Nationaal Theaterweekend te ruilen / terug te brengen en er wordt geen restitutie verleend op de gekochte kaarten.