Schouwburg Het Park doet voor het zesde jaar mee aan het Nationaal Theaterweekend! Nadat het bijna anderhalf jaar stil is geweest in de sector, willen we iedereen weer laten zien hoe mooi theater is. Theater. Mooier dan ooit!

Nederland viert theater met verrassende voorstellingen voor € 10* én leuke gratis activiteiten. Het Theaterweekend vindt plaats in meer dan 80 theaters in Nederland, waaronder in Het Park in Hoorn. Met wie ga jij een mooie voorstelling ontdekken?

Laatste weekend van januari

Op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 januari 2022 zetten wij voor de vijfde keer alle deuren open tijdens het Nationaal Theaterweekend. Vier het feestje mee!

Voorstellingen voor €10*

Voor voorstellingen tijdens het Nationale Theaterweekend betaalt u een speciale theaterweekendprijs van €10 per kaart (exclusief drankje, garderobe en reserveringskosten). Zo kunt u uw vrienden en familie nog makkelijker overtuigen van uw liefde voor theater. Maandag 1 november 2021 gaat de Blind Date kaartverkoop van start. U kunt in deze periode als eerste kaarten kopen op de beste plekken, maar we verklappen nog niet om welke voorstelling het gaat - al geven we natuurlijk wel een kleine hint.

Programma Nationaal Theaterweekend in Het Park

Vrijdag 28 januari
Rosa da Silva - Daar moet je heen! - 20.30 uur - Othellozaal
"Dit veelzijdige talent spát van het podium af!"

Zaterdag 29 januari
FearLess - Aaron Crow - 20.15 uur - Hamletzaal
"Een bloedstollende show met de beste 'dangeracts' ter wereld."
Piepschuim - Baat het niet, dan Schaadt het niet - Cabaret - 20.30 uur - Othellozaal
"Geniet van een muzikale avond waarbij je gegarandeerd met een dikke glimlach naar huis gaat."

Zondag 30 januari
Dolfje Weerwolfje - 13.30 uur - Hamletzaal
"Een spannende musical voor het hele gezin!"

Kidsmiddag
Deze laatste dag van Theaterweekend 2022 staat in het teken van kids! In de middag vinden er activiteiten rondom de voorstelling plaats. Na afloop van de voorstelling komen de acteurs van de voorstelling de foyer in om met alle kids te zingen en dansen en op de foto te gaan. Een mooie afsluiter van een feestelijk cultureel weekend. 

*Let op: kaarten zijn exclusief € 4,50 voor reserveringskosten, garderobe en drankje. Het is niet mogelijk om de kaarten van het Nationaal Theaterweekend te ruilen / terug te brengen en er wordt geen restitutie verleend op de gekochte kaarten.