Theaterfestivals in de zomer van 2022

Wat heerlijk: de zomer staat voor de deur! Met alle drama op Schiphol heeft een vakantie in eigen land nog nooit zo aanlokkelijk geklonken. Het Park is van 18 juli t/m 28 augustus gesloten, maar er valt in die tijd nog genoeg cultuur te beleven. We geven graag een paar fijne festivaltips, waar u zelfs nog wat artiesten kunt spotten die komend seizoen bij ons in het theater staan! 

De Parade Amsterdam - 12 t/m 28 augustus 

Het leukste theaterfestival van Nederland doet ook dit jaar Amsterdam aan. Geniet voor slechts € 8,50 van o.a. Kiki Schippers, De Dansers en Ellen ten Damme. Nog niet genoeg gehad? Het festival reist ook langs Eindhoven, Den Haag en Utrecht. 

Ontwerp zonder titel (2).jpg

Lowlands - 19 t/m 21 augustus

Deze immens populaire crowdpleaser is al tijden uitverkocht. Wat jammer is: want wat een rijk theateraanbod hebben ze! Gelukkig is een groot deel daarvan ook komend seizoen in Het Park te bewonderen. Denk hierbij aan Kasper van der Laan, Kim Schuddeboom, Merijn Scholten, Conny Janssen Danst, Rayen Panday, Theater Artemis, Kirsten van Teijn en Maartje en Kine

Ontwerp zonder titel (3).jpg

En verder

Tijdens Over het IJ festival (8 t/m 17 juli) ziet u Via Berlin & Berlage Saxophone Quartet. Eva Line de Boer schittert samen met Het Zuidelijk Toneel op Theaterfestival Boulevard in 's Hertogenbosch (4 t/m 14 augustus). En de kaartverkoop van het Nederlands Theaterfestival (1 t/m 11 september) start op 4 juli, dus houd dat ook vooral in de gaten. 

Save the dates!

Ook voor het einde van de zomer hebben we nog een paar data voor in de agenda. Op 26 t/m 28 augustus vindt de Uitmarkt plaats in Amsterdam. Dit is de landelijke start van het nieuwe culturele seizoen, met als heerlijke afsluiter de musical sing-a-long op tv. In Hoorn vieren we het nieuwe seizoen tijdens het Cultuurweekend (2 t/m 4 september) met allerlei leuke activiteiten, een cultuurmarkt en een verrassing of twee. Stay tuned...

We wisten niet dat het mogelijk was, maar nu hebben we nóg meer zin in de zomer. Hoe zit het met u?