Schouwburg Het Park wil als gastvrij gewaardeerd theater midden in de samenleving staan. We zijn een sterke en actieve partner in de regio West-Friesland en proberen jaarlijks leuke samenwerkingen te creëren met bedrijven in West-Friesland. Zo hebben wij tot aan de zomervakantie een mooie samenwerking met SAMCITY Hoorn. Bij het boeken van hun allernieuwste activiteit, VR-gamen, krijg je korting op twee verschillende voorstellingen in Het Park. 

Krijg €4,- korting op Alice in Wonderland op zaterdag 7 mei. Wanneer Alice het Witte Konijn achternagaat, komt ze terecht in het magische en maffe Wonderland. Daar beleeft ze steeds gekkere avonturen en ontmoet ze merkwaardige figuren: een dodo, een grote rups, de Kolderkat, de Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas. Uiteindelijk keren zelfs de Hartenkoningin en haar levende kaarten zich tegen Alice! Is dit echt of allemaal een droom?

Of kom op 7 juni naar De Speld Theater.  Na vijftien jaar betrouwbaar verslag te hebben gedaan van het laatste nieuws breidt De Speld dit jaar uit naar de toekomst. Met een wervelende theatershow. In De Speld Theater gaat het team achter het satirisch nieuwsplatform De Speld de strijd aan met alles wat ons de komende decennia te wachten staat. Van algoritmes tot zeespiegelstijging en van Artificial Intelligence tot zeespiegelstijging.