Uw foto op de cover van de brochure van Het Park

Voor de cover van de nieuwe seizoensbrochure, zijn we op zoek naar foto’s van liefhebbers van het theater. De foto’s van bezoekers, artiesten, partners en medewerkers, vormen tezamen de omslag van de nieuwe brochure voor seizoen 2020 -2021.

Onze bezoekers, waar we in deze tijd ontzettend veel van vragen en die we tegelijkertijd zo ontzettend hard nodig hebben. Artiesten die heden ten dagen via online media er alles aan doen om deze bezoekers lichtpuntjes te bezorgen. Partners waarmee we de handen ineenslaan om elkaar door deze crisis te helpen en natuurlijk alle medewerkers die er hard aan werken om zowel het huidige seizoen zo goed mogelijk te laten eindigen als wel al enthousiast en vol goede moed aan een nieuw seizoen werken. Allemaal zijn ze voor ons belangrijk voor het voortbestaan en bestaansrecht van de schouwburg. Als dank en eerbetoon willen wij al deze inwoners uit West-Friesland op de cover van onze brochure een gezicht geven en met elkaar verbinden. Samen zijn wij Het Park. Alle ingezonden foto’s vormen uiteindelijk een nieuw beeld in een fotomozaïek en dient als cover voor de nieuwe seizoensbrochure.

Stuur uw foto in

U kunt een foto waar u, alleen of samen met een ander, op staat insturen. Dit mag een portret zijn, maar kan ook een (vakantie)foto zijn waar u van top tot teen op staat. Houdt u er rekening mee dat de foto’s verkleind worden. Belangrijk is dat de foto van voldoende kwaliteit is: ziet de foto er op uw computerscherm niet scherp uit? Dan kunt u beter een andere foto kiezen. U kunt uw foto tot uiterlijk 10 mei 00.00 uur insturen door een mail te sturen naar: pr@hetpark.nl.