Let op: 13 oktober zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Deze voorstelling is verplaatst van 6 en 7 november 2020 naar 4 en 5 juni 2021. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Geen mail ontvangen? Neemt u dan alstublieft contact op met servicebalie@hetpark.nl

Op zaterdag 17 oktober 2020 is er opnieuw een kinderfestival in Schouwburg Het Park. Speciaal voor onze jongste theaterbezoekertjes een heerlijke ochtend spelen en beleven in Het Park.

Tijdens het Peuter Kleuter Theaterfestival in deze coronaperiode is er een aangepast programma in de foyer. Door een kaartje voor de voorstelling te kopen, krijgt u automatisch (gratis) toegang tot de speeltuin in de foyer. Voor de ouders zijn er speciale zitjes gecreëerd waar zij heerlijk van een kopje koffie, thee of iets lekkers kunnen genieten. Na afloop krijgen kinderen een leuke goodiebag mee naar huis om thuis verder te spelen.

Programma

09.30 uur - Kikker zingt en leest voor (3+)
10.15 uur - Dirk Scheele met In Holland Staat een Huis (2+)
11.15 uur - Kikker zingt en leest voor (3+)

Kikker:
Nadat kinderen over de hele wereld hebben kunnen genieten van de Kikker-musicals van Theater Terra, speelt Kikker nu een kleine intieme voorstelling. Kikker zingt de leukste liedjes uit de Kikker-musicals en vertelt zelf al zijn avonturen! Naar de bekende boeken van Max Velthuijs, voor iedereen vanaf 3 jaar.

Klik hier voor kaarten.

Dirk Scheele:
Tijd om eens in de geschiedenis te duiken! In een groot meezingfeest voor jong en oud speelt Dirk de allerleukste Oudhollandse liedjes, maar dan natuurlijk helemaal op z’n Dirks. Als klap op de vuurpijl daagt Dirk het publiek uit om samen met hem ter plekke een Nieuwhollands liedje te maken! Maar natuurlijk zullen een aantal van Dirk’s eigen kinderhits ook niet ontbreken.

Klik hier voor kaarten.

Powered by Go-Kids

Het Peuter Kleuter Theaterfestival wordt mede mogelijk gemaakt door Go-Kids West-Friesland.
GOKIDS.jpg