Wij zijn op zoek naar jou

Ben je helemaal gek van toneel? Of van dans, cabaret, musical, pop- of klassieke concerten? Of van… Tja, alles wat in Het Park staat eigenlijk. En wil jij dit uitdragen naar buiten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar Park-Ambassadeurs van alle leeftijden. Wat houdt dat dan in, horen we je denken.

Wat doet een Park-Ambassadeur:
  • Gratis voorstellingen bezoeken in het genre dat je zelf te gek vindt
  • Dit genre naar buiten toe uitdragen.

Zo simpel is het! Uitdragen kan op vele manieren. Bijvoorbeeld door een bericht op social media te plaatsen, maar ook er enthousiast over vertellen op verjaardagen, of door een interview te geven voor onze seizoensbrochure.

Misschien wil je nog wel verder gaan, en vind je het leuk om video’s op te nemen voor onze website, waarbij je tips geeft voor leuke voorstellingen die plaatsvinden in het komende jaar. Of vind je het interessant om mee te denken met onze programmeur over toekomstige programmering. Hoeft niet, mag wel. The sky is the limit.

Geef je op

Help jij ons om de programmering van Het Park te vertellen aan andere theaterliefhebbers? En lijkt het je leuk om daar soms gratis voorstellingen voor te bezoeken? Stuur dan een mailtje naar daphne@hetpark.nl o.v.v. Park Ambassadeur met het volgende:

  • Welk genre je het leukste vindt 
  • Je NAW-gegevens en geboortedatum 
  • Waarom je graag Park-Ambassadeur wilt worden
  • Een foto 

We zijn voor elk genre op zoek naar een ambassadeur, waarbij we het leuk vinden als er een verschil zit in leeftijden en achtergronden. Bij grote interesse maken we een selectie. Je krijgt voor 15 april hierover per mail bericht.