Musical Awards : Kick off 2022

Heeft u Musical Awards: de Kick-Off gemist?

Alle optredens van Musical Awards: the Kick-off 2022

Tijdens Musical Awards: the Kick-off 2022 zie je verschillende voorproefjes van wat ons het komende theaterseizoen te wachten staat. Met de musicals The Prom, Les Misérables, Grease en nog veel meer. Bekijk hier alle optredens terug!

Checkpoint Charlie - Voor altijd

Op 13 augustus 1961 werden Oost- en West-Berlijn in één nacht verdeeld door een grens van prikkeldraad. We volgen een groep mensen in Berlijn die op deze dag wakker worden in een nieuwe wereld. Een musical met liedteksten van Stef Bos. Linda Verstraten zie je op het podium van Musical Awards: the Kick-off in Checkpoint Charlie!

Blind Date - Wacht op mij 

Blind Date gaat over het rampzalige datingleven van twee mensen die op zoek gaan naar liefde. Een voorstelling vol herkenbare situaties én gênante momenten, met Freek Bartels, Sanne Franssen en Brigitte Heitzer!

Charlie and the chocolate factory - Een brief voor Charlie / Land van je verbeelding

Na West End en Broadway opent de wereldberoemde Willy Wonka de poorten van zijn fabriek nu ook voor het eerst in Nederland. De cast van Charlie and the chocolate factory met de nummers 'Een brief voor Charlie' en 'Land van je verbeelding'.

Before After - Stil aan / Als we kiezen voor elkaar

In een intieme musical vol meeslepende ballads over liefde en identiteit, zie je in de hoofdrollen Desi van Doeveren en Coen Bril in Before After!

Marlijn Weerdenburg - Hoog aan de hemel

Een eerbetoon aan een aantal nationaal en internationaal musicalgrootheden die ons zijn ontvallen dit jaar. Het bekende 'Somewhere over the rainbow' vertaald door de veel te vroeg overleden Jan Rot en gezongen door niemand minder dan…Marlijn Weerdenburg.

We hadden liefde, we hadden wapens - Strange fruit / Sinnerman

De musical We hadden liefde, we hadden wapens, gaat over de Amerikaanse de Amerikaanse burgerrechtenactivist Robert F. Williams.

Jim Bakkum en Bettina Holwerda - Grease Medley

Speciaal op het podium van Musical Awards: the Kick-off, met de dansers van de Lucia Marthas Institute For Performing Arts. Nog één keer: Jim Bakkum en Bettina Holwerda, met Grease!