Kijk jij op tv altijd naar First Dates en ben je benieuwd hoe dat nou zou zijn, zo’n date met iemand die je niet kent? Samen met het lokale platform 'van Hoorn zeggen' maakt Het Park een uitzending van mensen die liefde proberen te vinden in het theater.

Op 18 november wordt de Othellozaal omgetoverd tot het Park-restaurant, waar potentiële stellen op een blind date gaan met elkaar. Bevalt die eerste date nou heel erg goed? Dan mogen jullie samen een week later naar de musical ‘Blind Date’, een grappige ‘Annie MG Schmidt-achtige’ voorstelling voor iedereen die verliefd is of dat nog wil worden, met Brigitte Heitzer, Freek Bartels & Sanne Franssen.

Schouwburg Het Park werkt hiervoor samen met het nieuwe lokale platform 'van Hoorn zeggen'. Zij maken van de Blind Date avond een aflevering die uitgezonden wordt via YouTube en social media. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst hebben de dating experts van het Park Matchmaker Team de matches gemaakt. Onderdeel van dit team is gedragsbioloog Patrick van Veen, bekend van o.a. Married at First Sight.

Voor wie
De blind date op 18 november is voor iedereen boven de 18 jaar die verliefd wil worden of op zoek is naar een theatermaatje. Op het moment dat je je inschrijft geef je goedkeuring om gefilmd te worden door Van Hoorn Zeggen. Meedoen kost € 24,50 per persoon. Hiervoor krijg je een welkomstdrankje en een driegangenmenu dat je na het eten afrekent in het theater.

Inschrijven
De inschrijving voor een blind date in Het Park is gesloten. Iedereen die zich aangemeld heeft is gebeld of gemaild of ze plaats mogen nemen in het Park-restaurant. Heb je geen bericht gehad? Laat het ons weten via daphne@hetpark.nl