Van zaterdag 16 juli tot en met zondag 28 augustus is Het Park gesloten. De servicebalie is in deze periode niet bereikbaar. U kunt ons wel per mail bereiken op servicebalie@hetpark.nl, maar houd er rekening mee dat antwoorden langer kunnen duren dan u van ons gewend bent.

Op dinsdag 24 mei 2022 is het volledige nieuwe programma in verkoop gegaan.

Nieuwe seizoensbrochure op de mat eind augustus 

Vanaf 22 augustus valt de vertrouwde seizoensbrochure met het volledige programma voor het nieuwe seizoen bij veel van onze bezoekers op de mat. Helaas is het niet mogelijk om al onze bezoekers een brochure toe te sturen. Hierdoor is er voor gekozen om bezoekers, die al in het bezit zijn van veel kaarten voor het nieuwe theaterseizoen, géén brochure toe te sturen. Mocht u desondanks een brochure willen ontvangen dan kunt u deze aanvragen om op te laten sturen als u buiten Hoorn woont of tijdens openingstijden op te halen bij de servicebalie van ons theater.

Hoezo een seizoensbrochure ná de start van de kaartverkoop? Voor het maken van de brochure hebben wij input nodig van producenten van voorstellingen die in het nieuwe seizoen in ons theater te zien zijn. Door corona hebben zij flinke vertraging opgelopen in het maken van beeldmateriaal en teksten. Een complete brochure in mei was daarom niet al mogelijk.