Klik hier voor het hele programma.

Start voorverkoop vanaf 8 voorstellingen op dinsdag 24 mei  

De kaartverkoop start op dinsdag 24 mei om 13:00 voor iedereen die ten minste acht voorstellingen in het nieuwe seizoen wilt bezoeken. Wilt u kaarten bestellen, maar voor minder dan acht voorstellingen? De kaartverkoop vanaf vier voorstellingen start op dinsdag 31 mei. De losse kaartverkoop start op 7 juni. 

Start voorverkoop vanaf 4 voorstellingen op dinsdag 31 mei  

De kaartverkoop start op dinsdag 31 mei om 13:00 voor iedereen die ten minste vier voorstellingen in het nieuwe seizoen wilt bezoeken. Wilt u kaarten bestellen, maar voor minder dan vier voorstellingen? Dit kan vanaf de start van de losse kaartverkoop op dinsdag 7 juni. 

Start losse kaartverkoop op dinsdag 7 juni

De losse kaartverkoop start dinsdag 7 juni om 13:00.

Nieuwe seizoensbrochure op de mat eind augustus 

Eind augustus zal de vertrouwde seizoensbrochure met het volledige programma voor het nieuwe seizoen bij onze bezoekers op de mat vallen. Heeft u de brochure eind augustus nog niet thuis ontvangen, dan kunt u deze ophalen bij ons in het theater.

'Pardon?' Horen we u denken. 'De seizoensbrochure ná de start van de kaartverkoop?'

Wij hadden het ook liever anders gezien. Voor het maken van de brochure hebben wij input nodig van producenten van voorstellingen die volgend seizoen in ons theater te zien zijn. Door corona hebben zij flinke vertraging opgelopen in het maken van beeldmateriaal en teksten. Een complete brochure in mei is daarom niet al mogelijk.