Nieuwe seizoensbrochure op de mat vanaf 23 augustus

In de week van 23 augustus zal de vertrouwde seizoensbrochure met het volledige programma voor het nieuwe seizoen bij onze bezoekers op de mat vallen. Op dezelfde dag komt het programma ook online te staan op www.hetpark.nl. Heeft u de brochure donderdag nog niet thuis ontvangen, dan kunt u deze ophalen bij ons theater.

Voorverkoop volledige seizoen start vrijdag 27 augustus

De kaartverkoop start dan op vrijdag 27 augustus om 12.00 uur voor iedereen die ten minste vier voorstellingen in het nieuwe seizoen wil bezoeken; doorgeschoven voorstellingen en voorstellingen waarvoor al eerder kaarten zijn gekocht, tellen hierin mee. 

Losse kaartverkoop volledige seizoen start maandag 6 september

De losse kaartverkoop start maandag 6 september om 12.00 uur.

Coronamaatregelen in het nieuwe seizoen

Voor meer informatie over de coronamaatregelen in het nieuwe seizoen kunt u terecht op onze pagina Coronaprotocol Schouwburg Het Park, de pagina Veel gestelde vragen rondom het coronavirus en de pagina Coronatoegangsbewijs.

Kaartverkoop eerste deel seizoen is maandag afgelopen 14 juni om 12.00 uur gestart

De verkoop van het nieuwe seizoen is opgedeeld in twee delen: op maandag 14 juni om 12.00 uur is de kaartverkoop gestart voor alle voorstellingen t/m oktober plús een speciale selectie zoals bovenstaande musicals, een aantal bijzondere concerten en de ‘Niet te missen makers’. Ook voorstellingen die al eerder in verkoop waren maar door de coronamaatregelen verplaatst zijn naar een nieuwe datum, gaan weer open voor kaartverkoop. Omdat we ervan uitgaan dat er vanaf januari 2021 weer voor een volle zaal gespeeld kan worden, zijn er voor deze voorstellingen weer volop kaarten beschikbaar zoals bijvoorbeeld voor Rolf Sanchez, Martijn Koning, Venice, Jandino, DE VERLEIDERS en Frank Boeijen.