Douwe Bob, Racoon, Ellen ten Damme, De Dijk, Guido Weijers, De Formule 1 Show en nieuwe makers die u niet mag missen: ze kunnen allemaal niet wachten om het publiek weer een geweldige avond in het theater te bezorgen! Wij kunnen niet wachten om u, ons trouwe publiek, weer te verwelkomen in onze schouwburg. 

Kaartverkoop eerste deel seizoen start maandag 14 juni om 12.00 uur 

De verkoop van het nieuwe seizoen wordt opgedeeld in twee delen: op maandag 14 juni om 12.00 uur start de kaartverkoop voor alle voorstellingen t/m oktober plús een speciale selectie zoals bovenstaande musicals, een aantal bijzondere concerten en de ‘Niet te missen makers’: cabaretiers, singer-songwriters en theatermakers die in West-Friesland nog niet zijn doorgebroken maar die het publiek niet zou mogen missen.

Voorstellingen die al eerder in verkoop waren maar door de coronamaatregelen verplaatst zijn naar een nieuwe datum, gaan weer open voor kaartverkoop. Omdat we ervan uitgaan dat er vanaf januari 2021 weer voor een volle zaal gespeeld kan worden, zijn er voor deze voorstellingen weer volop kaarten beschikbaar zoals bijvoorbeeld voor Rolf Sanchez, Martijn Koning, Venice, Jandino, DE VERLEIDERS en Frank Boeijen.

Nieuwe seizoensbrochure op de mat vanaf 23 augustus

In de week van 23 augustus zal de vertrouwde seizoensbrochure met het volledige programma voor het nieuwe seizoen bij onze bezoekers op de mat vallen. Op dezelfde dag komt het programma ook online te staan op www.hetpark.nl.

Voorverkoop volledige seizoen start vrijdag 27 augustus

De kaartverkoop start dan op vrijdag 27 augustus om 12.00 uur voor iedereen die ten minste vier voorstellingen in het nieuwe seizoen wil bezoeken; doorgeschoven voorstellingen en voorstellingen waarvoor al eerder kaarten zijn gekocht, tellen hierin mee. 

Losse kaartverkoop volledige seizoen start maandag 6 september

De losse kaartverkoop start maandag 6 september.