Kinderen van groep 5 t/m 8, opgelet! Heeft jouw Juf of Meester het zwaar te verduren met jullie als klas? Nomineer hem of haar dan voor de Annie de musical - Juf & Meester “Zwaar bestaan” Actie. De Juf of Meester met het “zwaarste bestaan” wint en mag gratis met de hele klas naar Annie de Musical op donderdag 12 maart 2020.

Hoe doe je mee?

Stuur uiterlijk donderdag 27 februari 2020 (verlengd van 13 februari - 27 februari i.v.m. veel interesse, maar iets meer tijd nodig voor de leerlingen in de klas) een foto van de klas (met toestemming van ouders) mét juf of meester naar cynthia@hetpark.nl met als onderwerp "Zwaar Bestaan", en beschrijf (in max. 200 woorden): 

  • Wie is jullie juf of meester en aan welke groep(en) en op welke school geeft hij/zij les?
  • Waarom verdient hij/zij het om met de hele klas naar Annie de musical te gaan?
  • Hoeveel kinderen zitten er in de klas en op de hele school?

Verzamel zo veel mogelijk likes

De inzendingen worden gepubliceerd op onze Facebookpagina. Vanaf vrijdag 14 februari kan er gestemd worden op je favoriete leraar. Door te liken kun je stemmen op de deelnemende klassen. De winnaar wordt op 5 maart gekozen op basis van de verhouding stemmen met het aantal kinderen op de basisschool. De winnende klas wordt met de enige echte Annie cast bus van school opgehaald!