U bent bij Schouwburg en Congrescentrum Het Park aan het juiste adres.

In combinatie met de technische faciliteiten van een theaterzaal, kunnen we jullie huwelijk helemaal aankleden, uitlichten en omlijsten zoals jullie dat willen. Door de unieke ligging aan het Hoornse Hop is Het park een prachtige locatie om te trouwen.

De ceremonie, de receptie, het diner en het feest zijn allemaal mogelijk en kunnen geheel naar eigen wens verzorgd worden.

Wat dacht u van een entree vanaf de grote trap in de foyer? U loopt over een rode loper waarbij de rozenblaadjes om u heen dwarrelen. Als eregasten nemen jullie plaats op de daarvoor bestemde plaatsen en kunnen jullie in theatrale sferen elkaar het ja-woord geven. Dit kan bijvoorbeeld in de foyer maar ook op het grote toneel van de Hamletzaal. Wilt u vervolgens een receptie? Of een diner in het sprookjesachtige decor in de Othellozaal? Alles kan tot in de details geregeld worden.

Eva Nooij: "Samen met de bruid en bruidegom bespreek ik graag wat de wensen zijn om er samen een droombruiloft van te maken. Zie ik u binnenkort?"

Contact

Voor meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een rondleiding kunt u contact opnemen met Eva Nooij via eva@hetpark.nl of 0229-291012.