Gezocht: zang-, dans-, muziek- en acteertalenten uit West-Friesland

Speel jij toneel als de beste, dans, zing je of maak je je eigen muziek? En heb je zin om een voorstelling te maken onder begeleiding van professionals uit eigen regio? Dan is Talent on Stage er voor jou! Voor de derde editie is Talent on Stage op zoek naar podiumtalenten tussen 12-19 jaar uit West-Friesland.

Onder professionele begeleiding in de theaterzaal van Schouwburg Het Park werk je tijdens zes workshops aan je eigen talent. Daarnaast werk je samen met een groep enthousiaste jongeren aan een optreden op een groot podium op zaterdag 13 juni tijdens de Hoornse Stadsfeesten 2020.

Actrice en theatermaker Lindertje Mans begeleidt voor de tweede keer dit traject. Zij komt uit Grosthuizen, speelde de hoofdrol in ‘Soldaat van Oranje’ en heeft haar eigen theatergezelschap Firma MES. Er zijn ook masterclasses van gastdocenten zoals o.a. Lucinda Wessels (dansgezelschap DOX, deelnemer aan The Ultimate Dance Battle 2011) en Karin Bloemen.

Repetities en masterclasses
Maandag 20 april (19.00-21.30 uur)
Dinsdag 12 mei (19.00-21.00 uur)
Maandag 18 mei (19.00-21.00 uur)
Vrijdag 29 mei (19.00-21.00 uur)
Dinsdag 2 juni (19.00–21.00 uur)
Donderdag 11 juni (19.00–21.00 uur)
Zaterdag 13 juni het optreden tijdens de Hoornse Stadsfeesten (middag; tijd nnb.)

 Wat vragen we van jou?
- Je bent gemotiveerd, wil zelf dingen maken en samenwerken met andere disciplines en wil leren van professionals;
- Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend! Van de genoemde workshopdata mag je niet afwezig zijn. Meedoen = erbij zijn;

Meedoen? 
Maak een video van minimaal 1 en maximaal 4 minuten waarin je een stukje van jouw talent laat zien, jezelf voorstelt, en vertelt waarom je mee wilt doen aan Talent on Stage. Degenen die n.a.v. de auditievideo's zijn uitgekozen, krijgen een specifieke opdracht mee voor de eerste repetitiedag op 20 april. Stuur je auditievideo met een e-mail naar pr@hetpark.nl. Geef ook aan waarom je mee wil doen en wat jouw talent is.

Je kunt je aanmelden tot uiterlijk woensdag 1 april (geen grap). Na aanmelding wordt jouw auditievideo bekeken en hoor je uiterlijk 8 april 2020 of je mee mag doen.

Over Talent on Stage
Het talentontwikkelingsprogramma Talent on Stage wordt mogelijk gemaakt door Schouwburg Het Park. Jongeren uit West-Friesland kunnen hier aan meedoen. In verschillende workshops met artiesten uit eigen regio, wordt er gewerkt aan een eigen voorstelling. Deze voorstelling produceert de groep samen en presenteren zij op een groot podium tijdens de Hoornse Stadsfeesten.

Partners
De Rabobank West-Friesland en Het Park, gesteund door de Park Business Club, Kunstbende en de Hoornse Stadsfeesten, willen de jeugd in West-Friesland een podium bieden, uitdagen, ondersteunen en trainen om hun culturele talent maximaal te benutten. Samen presenteren zij Talent on Stage. Een talentontwikkelingsprogramma voor jeugd van 12 t/m 19 jaar.

Klik hier voor de aftermovie van Talent on Stage 2019.

FB-banner-1200x628-Talent-on-stage-2020.jpg