Dompel u onder in live muziek, kunst, theater en film tijdens de 'Cultuurproeverij' op zondag 6 september van 12:00 tot 18:00 uur. Een verrassend aanbod van meer dan 130 activiteiten en optredens verdeeld over maar liefst 25 locaties in de binnenstad van Hoorn. Dit alles op 1,5 meter afstand, veilig begeleid door vrijwilligers van Cultuur Hoorn en volgens de richtlijnen van de RIVM.

In de Oosterkerk is een acrobatische voorstelling van Corpus Acrobatics, met orgel en sopraan. In Bibliotheek Hoorn organiseert Vue Cinema een filmquiz en zijn er theateroptredens van 'Theater op de Bon', in het Westfries Museum kunt u op blind date en in Schouwburg Het Park kunt u genieten van Het Volksoperahuis met 'De tranen van Ang' en een concert Muziekschool Boedijn. Daarnaast zijn er een aantal culturele instellingen met activiteiten en exposities waar u binnen kunt lopen zoals Expoost en Huis Verloren. 

Reserveren is noodzakelijk in verband met de geldende richtlijnen van het RIVM met betrekking tot corona. Directe link om te reserveren, klik hier. Iedereen die tickets reserveert wordt 'Vriend van Cultuur Hoorn' en steunt cultuur in Hoorn, eventueel met een vrijwillige bijdrage. Reserveer op tijd, want er is beperkt plaats door de richtlijnen. Vol = vol.

Klik hier voor een overzichtelijk blokkenschema.

Er zijn ook een aantal activiteiten en exposities vrij toegankelijk (reserveren is dan niet verplicht). Hier gelden wel maximale aantal bezoekers. U kunt deze activiteiten herkennen aan het 'groene blokje' in de plattegrond onderstaand. U kunt de plattegrond inzoomen.

AdvpagZON.pdf