Vergaderen

Schouwburg Het Park heeft twee vergaderruimtes beiden voorzien van veel daglicht. Door middel van een vouwwand kunnen de vergaderzalen aan elkaar gekoppeld worden zodat er één grote zaal ontstaat. De zalen kunnen in elke gewenste opstelling klaargezet worden. Bijvoorbeeld in theater-, carré- of blokopstelling, maar ook staand vergaderen behoort tot de mogelijkheden. De ruimtes zijn voorzien van gratis wifi.

  • Doe inspiratie op door het prachtige uitzicht over het Markenmeer
  • Krijg direct toegang tot het dakterras.
  • Denk out-of-the-box bijvoorbeeld een wijnproeverij, yogasessie of een stand-up-comedian behoort tot de mogelijkheden tijdens een vergaderbreak
  • Inspiratievolle theaterambiance
  • Ruimte voor 24 tot 100 personen

Vergaderen met inspiratie

Door onze unieke ligging aan het Hoornse Hop kunt u bijvoorbeeld heerlijke frisse lucht insnuiven en genieten van yogaoefeningen tijdens uw efficiënte vergadering op ons dakterras of op het podium met een geweldig uitzicht op de grote zaal.

Ontvangst, lunch, borrel en diner

Groot voordeel van vergaderen bij Schouwburg Het Park is dat we beschikken over een eigen cateraar en gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van Grand Café Restaurant ’t Hop. Uiteraard kunnen we bij of in de vergaderzaal ook de catering verzorgen.

Wij helpen u graag verder met vergadertechnieken en manieren om effectief te vergaderen in onze vergaderruimte. Samen verhogen wij de productiviteit van uzelf en uw werknemers.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Eva Nooij via eva@hetpark.nl of 0229-291012.