Met indrukwekkende entertainment en professioneel licht en geluid kan de perfecte ruimte voor uw bedrijfsfeest gecreëerd worden. Kiest u voor een DJ of heeft u liever livemuziek?

Groot feest

De Othellozaal kunnen wij, in overleg, helemaal naar wens aankleden. Door de stoelen uit de zaal te verwijderen en één of meerdere bars naar binnen te rijden, ontstaat er een echte feestlocatie voor maximaal 700 bezoekers. We kunnen de ruimte ook verkleinen waardoor het voor een kleinere groep ook een groot feest wordt. Of feest u liever op het podium van de Hamletzaal?

Intieme borrel

Ook voor een intieme jubileumborrel bent u bij ons aan het juiste adres. Onze prachtige bovenfoyer met uitzicht over het Hoornse Hop zorgt voor een knusse, informele sfeer.

Wat is uw wens?

We kunnen uw feest helemaal naar uw wens inrichten. Wilt u een heerlijk buffet tijdens uw borrel? Een verhoogd danspodium tijdens uw feest? Een stand-up comedian die u halverwege de avond aan het lachen maakt? Een karaokeavond of een themafeest? Samen met u maken we er een uniek feest van!

Contact

Neem voor meer informatie contact op met Eva Nooij via eva@hetpark.nl of 0229-291012.