Online bestellen

Bij bestellen via de website kunt u gedurende het bestelproces uw eigen plaats in de zaal selecteren. Als u online kaarten bestelt kunt u deze betalen met iDeal of creditcard.

U kunt er voor kiezen de kaarten naar u te laten mailen, dan ontvangt u deze binnen enkele minuten in uw mailbox. Daarnaast kunt u er voor kiezen om de kaarten per post te laten versturen.

Reserveringskosten zijn €1,50 per kaart, met een maximum van €4,50. Voor het versturen per post rekenen wij in totaal €6,50.

Kaarten aan de servicebalie bestellen

Kunt u geen gebruik maken van iDeal of heeft u geen creditcard? Reserveer uw kaarten dan aan de servicebalie. De reserveringskosten voor het kopen van kaarten aan de balie zijn €1,50 per kaart, met een maximum van €4,50.

Telefonisch bestellen op langere termijn

U kunt ook telefonisch kaarten reserveren via 0229-291000. Voor voorstellingen die over meer dan één week plaatsvinden, ontvangt u een factuur (€4,50 administratiekosten).

De factuur dient binnen 5 werkdagen te worden voldaan. Na ontvangst van uw betaling, sturen wij uw kaarten op, afhankelijk van de keuze per post of als e-ticket waarmee u met de print toegang krijgt tot de voorstelling. Indien de tijd bij postverzending te kort voor de voorstelling is, kunt u de kaarten afhalen bij de servicebalie.

Telefonisch bestellen op korte termijn

Voor voorstellingen die binnen één week plaatsvinden dient u zelf de kaarten op te halen bij de servicebalie. Het ophalen van kaarten kan tot een half uur voor aanvang van de voorstelling. De kosten hiervoor zijn €1,50 per kaart met een maximum van €4,50 per bestelling.